Permanent make-up

Eyeliner och ögonbryn

Permanent make-up är en semipermanent tatuering. Hur länge det håller beror på din ålder, hudtyp och skötsel av området vi arbetat på. Eyeliner håller ca 8 månader-1 år, ögonbryn ca 1-2 år.

Ögonbryn

Om du har tunna ögonbryn, inga bryn alls eller bara är missnöjd över formen så är microblading något för dig. Det finns två metoder, 3d eller puderbryn. Vid 3d ”ritar” jag in hårstrån i brynen. Vid puderbryn fyller jag dem med skugga, ungefär som när du målar dina bryn med skugga försvinner namnet. Då går det även att skapa en ombreeffekt.  Alltså att de är ljusar mot näsan och mörkare vid svansen.

Eyeliner

Fransmarkering eller tunn eyeliner som gör att du alltid ser lite sminkad ut. Jag pigmenterar den manuellt. Du kommer vara svullen runt ögonen direkt efter behandlingen och det kan hålla i sig över natten och även lite längre.  Du kan kyla ögonen med lite kalla handdukar eller sval ögonmask.

Om du är helt frisk, inte äter några mediciner och ej har någon gammal tatuering på ögonbrynen är det inga problem att göra en behandling. Du får ej heller vara gravid eller amma.

Förberedelser